Λίστα αντικειμένων
Υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 αυγά χτυπημένα με λίγο νερό
λίγη παρμεζάνα
Τριμμένη φρυγανιά
Αλεύρι
Τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθάριστε τα μανιτάρια με ένα πανάκι και αλατοπιπέρωστε
Περάστε τα μανιτάρια ένα ένα από το αλεύρι. Στη συνέχεια βούτηξτε τα ένα-ένα στο αυγό.
Αφού αναμείξετε τη φρυγανιά με το μοσχοκάρυδο και την παρμεζάνα, βούτηξτε εκεί να παναριστούν τα μανιτάρια.
Στρώστε τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι και ψήστε στο γκριλ για 20 λεπτά γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές.
Καλή επιτυχία!