Loading...
 Start Page
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ!" ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 18/02-10/03/22
Κλίκ για μεγέθυνση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διευκρίνηση:
1. Οι καρναβαλικές φιγούρες του εξωφύλλου δεν μετράνε στο τελικό σύνολο. 
2. Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε ταυτόχρονα ότι σε περίπτωση που θα κληρωθείτε ως νικητής/τρια στο διαγωνισμό, η παραλαβή των δώρων θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από τα κεντρικά γραφεία της Διοργανώτριας εταιρείας στην Πάτρα και επί της οδού Καλαβρύτων και Μεγάλου Αλεξάνδρου 198 (έναντι Τ.Ε.Ι. Πατρών) έως 10/04/22, και για την περίπτωση των δωροεπιταγών η εξαργύρωση γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματά μας έως 01/04/22. 
3.Επιτρέπεται μια συμμετοχή ανά email (με τη σωστή απάντηση) - εάν δεν είναι σωστή η απάντηση υπάρχει η δυνατότητα για μια δεύτερη προσπάθεια καταχώρησης απάντησης. 


ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΔΩ
«ΑΡΑΠΗΣ ΜΑRKET ΕΠΕ»
Διοργανωτές διαγωνισμού: Η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡKET ΕΠΕ», που εδρεύει στην Πάτρα, (οδός Καλαβρύτων και Μεγάλου Αλεξάνδρου 198) (εφεξής η «Διοργανώτρια»), έχει αναλάβει να διοργανώσει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ!» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»):

 • H εταιρεία «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει το Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή να αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα ίσης αξίας αυτού, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

 • Διάρκεια διαγωνισμού: Η συνολική διάρκεια του Διαγωνισμού της εταιρείας «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» καθορίζεται ως εξής: αρχίζει από την 18/02/2022 και λήγει την 10/03/2022 στις 23:59. Οποιαδήποτε αλλαγή στη διάρκεια θα καταστεί γνωστή μέσα από τη σελίδα της «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» στο site arapis3a.gr. Διευκρινίζεται ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές. Oι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά της «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ», ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισμού είτε οποιαδήποτε περαιτέρω αποζημίωση.

 

 • Η Διοργανώτρια Εταιρεία συλλέγει τις έγκυρες απαντήσεις από την ειδική φόρμα στο www.arapis3a.gr όπου ο εκάστοτε υποψήφιος συμπληρώνει. Στην συνέχεια ο κάθε υποψήφιος λαμβάνει ως απάντηση έναν μοναδικό αριθμό όπου είναι και το ηλεκτρονικό κουπόνι συμμετοχής στον διαγωνισμό και με το οποίο συμμετέχει άμεσα στην κλήρωση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών στις 15/03/22  παρουσία εκπροσώπων της Διοίκησης της Διοργανώτριας εταιρείας. • Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι στείλουν την σωστή απάντηση έως τις 10/03/2022 στις 23:59, κάτοικοι Πατρών άνω των 18 ετών και με την προϋπόθεση να παραλάβουν τα δώρα τους από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας επί της οδού Καλαβρύτων και Μεγάλου Αλεξάνδρου 198 (έναντι Τ.Ε.Ι. Πατρών) έως τις 01/04/22.  
 • Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας. Σε περίπτωση που, παρά την ανωτέρω απαγόρευση, κάποιος από τους νικητές του Διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, μπορεί να παραλάβει το δώρο μόνο με την επίδειξη της έγγραφης συγκατάθεσης και αποδοχής του ασκούντος την γονική μέριμνα.

 

 • Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα μιας συμμετοχής, η οποία επιβεβαιώνεται με την καταχώρηση του email του και του ονοματεπωνύμου που δηλώνεται κατά την συμπλήρωση των στοιχείων στην ειδική φόρμα. Έκαστος συμμετέχων λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό ως απάντηση εφόσον είναι σωστή. Μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο. Ο νικητής θα πρέπει να αναζητήσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στο site www.arapis3a.gr. Μπορεί εφόσον το επιθυμεί να καταχωρήσει τα στοιχεία. 

 

 • ΔΩΡΑ : Η εταιρεία ««ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ»», ως Διοργανώτρια του διαγωνισμού, προσφέρει σύνολο 50 δώρα τα οποία αντιστοιχούν σε 50 νικητές

3 δωροεπιταγές των 50 €

5 δωροεπιταγές των 20 €

10 δωροεπιταγές των 5 €

20 τηγάνια για pancakes ή κρεπιέρες

1 καφετιέρα Kprups Nespresso Inissia

1 καφετιέρα φίλτρου

8 τσάντες backpack

4 σετ προϊόντων Δερμίσης

 

τα οποία ο κάθε τυχερός καταναλωτής αποδέχεται ως ακριβώς έχουν και επίσης αποδέχεται ότι θα τα παραλάβει αποκλειστικά και μόνο αυτοπροσώπως από τα κεντρικά γραφεία της Διοργανώτριας εταιρείας στην Πάτρα και επί της οδού Καλαβρύτων και Μεγάλου Αλεξάνδρου 198 (έναντι Τ.Ε.Ι. Πατρών). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής με χρήση υπηρεσίας διανομής κατοίκον ή χρήση εξωτερικής εταιρείας διανομών. 

 

 • Αποδοχή - Παραλαβή Δώρων: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» (arapis3a.gr), στο πεδίο ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ και στα καταστήματά της εταιρείας. 
  O νικητές που θα αναδειχθούν, θα πρέπει να επικοινωνήσει είτε με το τμήμα marketing της «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» στο 2610 324000 ή στο email της Διοργανώτριας εταιρείας marketing@arapis3a.gr, και να προσέλθουν στα γραφεία της εταιρείας το αργότερο έως και 01/04/2022. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται τα πλήρες στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, πλήρης διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου κ.λ.π.), προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση των δώρων αλλά και η συμπλήρωση της δήλωσης αποδοχής δώρου. Κατά την παραλαβή των δώρων, οι δικαιούχοι-νικητές θα πρέπει να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο προκειμένου να βεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο γνωστοποιηθεί από την Διοργανώτρια στο www.arapis3a.gr και στο www.arapis3a.gr. Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα κεντρικά γραφεία της Διοργανώτριας εταιρείας στην Πάτρα και επί της οδού Καλαβρύτων και Μεγάλου Αλεξάνδρου 198 (έναντι Τ.Ε.Ι. Πατρών). Σε περίπτωση που δεν επαληθευθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή ή δεν είναι δυνατή η επικοινωνία της Διοργανώτριας με αυτόν ή ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο του εντός της ανωτέρω προθεσμίας 01/04/2022, ή ο νικητής δεν προσέλθει στα γραφεία της εταιρείας για παραλαβή του δώρου του την ημερομηνία που θα του γνωστοποιηθεί, χάνει το σχετικό δικαίωμά του για παραλαβή του δώρου.

Διευκρινίζεται επίσης ότι σε περίπτωση που εμφανιστεί ένας από τους τυχερούς που κερδίζουν, θα πρέπει κατά την παραλαβή του δώρου ο νικητής να προσκομίσει έγγραφο ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ) . 

 

 

 • Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

 

 • Η «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων του διαγωνισμού – κλήρωσης, καθώς και της ημέρας και ώρας της κλήρωσης λόγω σπουδαίου λόγου. Οι νέοι όροι ή η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθούν προς πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου στην εταιρική ιστοσελίδα arapis3a.gr. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι της Διοργανώτριας εταιρείας. 

 

 • Η διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Σε περίπτωση, που ματαιωθεί ο διαγωνισμός – κλήρωση για οποιονδήποτε λόγο, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν κανένα δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας εταιρείας, όπως ενδεικτικά δικαίωμα συνέχισης του διαγωνισμού ή αποζημίωσης.

 

 • Περιορισμός συμβατικής ευθύνης: Η Διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα δώρα, ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων/νικητών. Μετά την παραλαβή των δώρων, κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας εταιρείας έναντι των νικητών παύει να υφίσταται. Επίσης, η «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή ζημία ή βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ισοδυναμεί αυτομάτως με δήλωση απαλλαγής του διοργανωτή από πάσης ευθύνης, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς κανένα περιορισμό, ευθύνης για τυχόν ατύχημα, σωματική ή άλλη βλάβη. 

 

 • Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμιά ευθύνη σχετική με αδυναμία απονομής του δώρου εξαιτίας συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την κάρπωση του δώρου, ή άλλων πράξεων ή παραλείψεων, τα οποία τελούν εκτός του ελέγχου και της σφαίρας ευθύνης του διοργανωτή.  

 

 • Προσωπικά δεδομένα : Προσωπικά στοιχεία – μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας,), πρόκειται να συλλεχθούν από την εταιρεία, να εισαχθούν σε βάσεις δεδομένων και να τύχουν επεξεργασίας για τις ανάγκες οργάνωσης, αξιολόγησης, δημοσιότητας και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, πάντοτε στα πλαίσια και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 και δύναται να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές εμπορικές-προωθητικές ενέργειες ή για οποιαδήποτε άλλον σκοπό, χωρίς να κοινοποιηθούν σε άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων τους και την τήρηση σχετικού Αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Με το παρόν ξεκαθαρίζεται ρητά ότι ο νικητής επιτρέπει στην διοργανώτρια εταιρεία να δημοσιοποιήσει το όνομα, ως νικητή του διαγωνισμού και την φωτογραφία που λήφθηκε κατά την παραλαβή του δώρο για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Με την εγγραφή σας στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης κουπονιών αποδέχεστε αυτόματα ότι αποκλειστικά για το σκοπό αποστολής ενημερώσεων και διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η εταιρεία μας συλλέγει, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Τα προηγούμενα στοιχεία κοινοποιούνται μόνο σε πρόσωπα που εκτελούν την επεξεργασία για λογαριασμό της εταιρίας μας, τηρουμένων των όρων ασφαλείας και απορρήτου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από το σύνδεσμο διαγραφής του newsletter. Μέσα στα πλαίσια του Ενωσιακού Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών δεδομένων, η ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ Ε.Π.Ε. ενημερώνει ότι έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Για την άσκηση των προβλεπόμενων από το νόμο δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού ή αντίταξης στην επεξεργασία και φορητότητας των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση marketing@arapis3a.gr .
 • Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής θα βρίσκονται επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού αναρτημένοι στην www.arapis3a.gr στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

 • Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

 

ΔΙΑΝΟΜΗ Κατ’ οίκον...

Φροντίζουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

 • Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ εντός Δήμου Πατρέων , με πληρωμή τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα.
 • Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων

Σας δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με ασύρματο POS

Ωράριο καταστημάτων:

8:00 - 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή,
8:00 - 20:00 Σάββατο.

Κυριακή κλειστά.

Εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας:

e-mail: arapis3a@otenet.gr
Αποστολή βιογραφικών: hr@arapis3a.gr

Login / Sitemap

© Copyright 2016 - 2024 ΑΡΑΠΗΣ 3Α SUPERMARKET