Loading...
 Start Page
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FAST & FURIOUS DORITOS
Κλίκ για μεγέθυνση
«ΑΡΑΠΗΣ ΜΑRKET ΕΠΕ»
Διοργανωτές διαγωνισμού: Η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡKET ΕΠΕ», που εδρεύει στην Πάτρα, (οδός Καλαβρύτων και Μεγάλου Αλεξάνδρου 198) (εφεξής η «Διοργανώτρια»), έχει αναλάβει να διοργανώσει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «FAST AND FURIOUS» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»):

  • H εταιρεία «ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει το Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή να αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα ίσης αξίας αυτού, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να αγοράσουν από τα κατ/τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ super market, oποιαδήποτε συσκευασία Doritos. Ο συμμετέχων παραλαμβάνει από το ταμείο του καταστήματος κουπόνι συμμετοχής στον Διαγωνισμό για κάθε μια συσκευασία αγοράς. Ο συμμετέχων θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία συμμετοχής του και να ρίξει το κουπόνι στην κάλπη του Διαγωνισμού που βρίσκεται στο κατάστημα όπου έκανε την αγορά του προϊόντος. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο.


Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι ένα (1) Αpple Iphone 128GB Black, τρία (3) combo pack με όλες τις ταινίες F&F και άλλα δέκα (10) μικρότερης αξίας δώρα (όπως καπέλα, φορτιστές κτλ.) με θέμα F&F.
Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι το χρονικό διάστημα από τις 21/06/2021 μέχρι τις 15/07/2021. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 19/07/2021 στα κεντρικά γραφεία της ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ (Καλαβρύτων και Μ. Αλεξάνδρου 198, Πάτρα) παρουσία δύο εκπροσώπων της ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ και ενός της εταιρείας Pepsico και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Ο τυχερός πρέπει να επικοινωνήσει με την ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ μέχρι την 30/07/2021 για να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο.
Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων τους και την τήρηση σχετικού Αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Με το παρόν ξεκαθαρίζεται ρητά ότι ο νικητής επιτρέπει στην διοργανώτρια εταιρεία να δημοσιοποιήσει το όνομα, ως νικητή του διαγωνισμού και την φωτογραφία που λήφθηκε κατά την παραλαβή του δώρο για διαφημιστικούς σκοπούς. 
Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.


Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι υποχρεωτική η αγορά προϊόντων. Ένα κουπόνι συμμετοχής μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε άπαξ από τα γραφεία της PEPSICO HELLAS Μ. ΑΒΕΕ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρα 16:00-17:00 μ.μ. κατόπιν προηγούμενης τηλ. επικοινωνίας.

Προσωπικά Δεδομένα: Στο πλαίσιο της Ενέργειας, η ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ συλλέγει προσωπικά δεδομένα για την πραγματοποίηση της κλήρωσης. Η ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ θα διαβιβάσει στην Διοργανώτρια αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα μόνο των δεκατεσσάρων (14) νικητών και των δεκατεσσάρων (14) αναπληρωματικών (ονοματεπώνυμο, αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό απόδοσης του Δώρου. Τα δεδομένα αυτά δύνανται να διαβιβαστούν περαιτέρω από τη Διοργανώτρια σε συνεργάτες της τελευταίας που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό της για τον ως άνω σκοπό.Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται με ευθύνη της ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕ εντός 1 έτους από την απόδοση του Δώρου, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Η Διοργανώτρια δεν διαβιβάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των εν λόγω προσώπων σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή σε διεθνή οργανισμό. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες της Ενέργειας μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΡΑΠΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕστη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου marketing@arapis3a.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής θα βρίσκονται επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού αναρτημένοι στην www.arapis3a.gr στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Η διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Σε περίπτωση, που ματαιωθεί ο διαγωνισμός – κλήρωση για οποιονδήποτε λόγο, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν κανένα δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας εταιρείας, όπως ενδεικτικά δικαίωμα συνέχισης του διαγωνισμού ή αποζημίωσης.


Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

ΔΙΑΝΟΜΗ Κατ’ οίκον...

Φροντίζουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

  • Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ εντός Δήμου Πατρέων , με πληρωμή τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα.
  • Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων

Σας δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με ασύρματο POS

Ωράριο καταστημάτων:

8:00 - 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή,
8:00 - 20:00 Σάββατο.

Κυριακή κλειστά.

Εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας:

e-mail: arapis3a@otenet.gr
Αποστολή βιογραφικών: hr@arapis3a.gr

Login / Sitemap

© Copyright 2016 - 2021 ΑΡΑΠΗΣ 3Α SUPERMARKET