
Λίστα αντικειμένων

Υλικά
• 4 κολοκύθια μικρά
• 1 ποτήρι μυζήθρα
• 4 σκελίδες σκόρδο
• 1φ.κ. ελαιόλαδο
• 1 ματσάκι άνηθο
• 2 λεμόνια
• Αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα κολοκύθια, τα χωρίζουμε κατά μήκος στα δύο και αφαιρούμε τους σπόρους. Στο χυμό του λεμονιού προσθέτουμε 1-2 κουταλιές νερό και λίγο αλάτι. Βάζουμε τα κολοκυθάκια μέσα στο χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον άνηθο, προσθέτουμε λάδι και τα ζυμώνουμε μαζί με τη μυζήθρα. Αφού μείνουν τα κολοκύθια τουλάχιστον δύο ώρες μέσα στο νερό με το λεμόνι, τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε. (Αν είναι σκληρά τα μαρινάρουμε κι άλλο).
Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα με την εσωτερική τους επιφάνεια πάνω, τα γεμίζουμε με το μείγμα τυριού και τα πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και άνηθο.


