
Λίστα αντικειμένων

Υλικά:
• 250 γραμμάρια ζυμαρικά σπαγγέτι
• 1 αβοκάντο ώριμο
• 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας σάλτσα πέστο βασιλικού*
• 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδου
• Χυμός ½ lime
• 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• Παρμεζάνα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
• Βράζουμε τα μακαρόνια όπως λέει η συσκευασία.
• Στο multi πολτοποιούμε πολύ καλά, το καθαρισμένο αβοκάντο, τη σάλτσα πέστο, το λιωμένο σκόρδο, το χυμό από το lime, το αλάτι και το ελαιόλαδο. Το μίγμα πρέπει να είναι ομοιογενές.
• Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα αβοκάντο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
• Σερβίρουμε προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την παρμεζάνα (προαιρετικά).
*η σάλτσα πέστο βασιλικού μπορεί να είναι χειροποίητη ή έτοιμη.


