
Λίστα αντικειμένων

Υλικά
½ κοτόπουλο βρασμένο και ξεψαχνισμένο
1 λάχανο άσπρο ψιλοκομμένο
6 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι λευκό βαλσάμικο ξύδι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
Ξύσμα ενός λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
1/3 φλιτζάνι σουσάμι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
Τριμμένο τυρί
πιπέρι
Διαδικασία
Πλένουμε το λάχανο και το κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες και μετά τις κόβουμε στη μέση. Μεταφέρουμε το λάχανο σε σουρωτήρι και ανακατεύουμε με 1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι. Το αφήνουμε να σταθεί για λίγο για να φύγουν τα υγρά και να μείνει τραγανό το λάχανο.
Dressing: Ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το ξύδι και το λεμόνι μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη λεπτόρρευστη κρέμα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε το dressing από πάνω. Ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το τριμμένο τυρί.


