
Λίστα αντικειμένων

ΥΛΙΚΑ:
5 φιλέτα βακαλάου ξαρμυρισμένα (ή κατεψυγμένα).
1 ½ κούπα αλεύρι
1 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μπολ με νερό
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού έχουμε ξεπλύνει καλά τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε με ένα απορροφητικό χαρτί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και το πιπέρι, περνάμε τα φιλέτα να αλευρωθούν καλά και μετά μια γρήγορη «βουτιά» στο μπολ με το νερό. Κατόπιν τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο που έχει κάψει μέχρι να πάρει χρυσαφένια κρούστα. Όταν τα βγάλουμε τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί για να τραβήξει το περιττό λάδι. Σερβίρουμε φυσικά με την παραδοσιακή σκορδαλιά!
Καλή επιτυχία!


