Λίστα αντικειμένων
Μια συνταγή τόσο εύκολη και νόστιμη κατάλληλη για κυριακάτικο πρωινό, για κολατσιό και απογευματινό σνακ!
Υλικά
1 μεγάλο μήλο κομμένο σε μικρά κυβάκια
200 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γρ. μέλι
120 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 αυγό
½ κ. γλ. κανέλα
1 βανίλια
Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και σε ένα ταψί απλώνετε λαδόκολλα. Με ένα κουτάλι τοποθετείτε, σε αποστάσεις, το μείγμα σε μέγεθος καρυδιού. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 12-14’ .
Μπορείτε εναλλακτικά να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, σταφίδες και άλλα υλικά προτίμησής σας!
Tip! Μόλις τα βγάλετε από τον φούρνο αφήστε να κρυώσουν πριν τα δοκιμάσετε!