Λίστα αντικειμένων
Πόσες φορές ακόμα και στους πιο έμπειρους δεν έχει συμβεί όταν βράζουμε μακαρόνια, ρύζι ή τραχανά να έρθουν αντιμέτωποι με ένα αφρίζον νερό που υπερχειλίζει και χύνεται από την κατσαρόλα στα μάτια της κουζίνας;
Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο και φυσικά η καθαριότητα που έρχεται μετά από αυτό, μπορεί να αποφευχθεί με ένα πολύ εύκολο και απλό κόλπο!
Αυτό που χρειάζεστε είναι μια ξύλινη κουτάλα. Ακριβώς αυτό, μόνο μία ξύλινη κουτάλα την οποία την τοποθετείτε ξαπλωτή πάνω στην κατσαρόλα και κάθε φορά που θα φουσκώνει αφρίζοντας το νερό θα συναντά την κουτάλα και οι αφροί θα διαλύονται και θα ξανακατεβαίνουν μέσα.
Την επόμενη φορά μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε αυτό το πανεύκολο και εντυπωσιακό τρικ!